HBO

HBO Actievoorwaarden

Actievoorwaarden HBO introductie

Bij de introductie van HBO bij Kabeltex geldt een actieperiode. Deze loopt van 1 april 2013 tot en met 30 juni 2013. Aanmeldingen die worden ontvangen na 30 juni 2013 komen niet in aanmerking voor deze actie en worden verwerkt als een gewone aanvraag.

Als je in de actieperiode een abonnement op HBO neemt, dan betaal je de eerste 2 maanden geen abonnementsgeld. Twee maanden na ingang van het abonnement geldt het reguliere abonnementstarief van € 15,20 per maand. Prijswijzigingen voorbehouden.

Om HBO te kunnen ontvangen moet je een digitale decoder of een tv met CI+module hebben en een werkende smartcard van Kabeltex. HBO is alleen beschikbaar i.c.m. het Kabeltex abonnement Standaard pakket of Alles-in-één pakket

Het abonnement op HBO geldt voor onbepaalde tijd en is na drie maanden per maand opzegbaar.

Op HBO zijn soms films en series te zien waarvan de inhoud niet bedoeld is voor kinderen. Op HBO zijn films en series volgens Kijkwijzer geclassificeerd. Met behulp van het kinderslot kun je films en series blokkeren die niet voor kinderen geschikt zijn. In de handleiding van je settopbox/CI+ module staat hoe je het kinderslot kunt inschakelen.

Op deze actie en de levering van diensten zijn, naast deze actievoorwaarden, de Algemene Voorwaarden van Kabeltex van toepassing. Als de bepalingen van deze voorwaarden onderling verschillen, gelden deze actievoorwaarden.

Kabeltex beoordeelt de aanvragen en heeft te allen tijde het recht deze te weigeren.

Copyright (c) 2018 Kabeltex, alle rechten voorbehouden. Aan getoonde prijzen op deze site kunnen geen rechten worden ontleend.Privacyverklaring | Voorwaarden